No Limit Meet Up 10-11 sept

meetup2016-flyerhemsida

Det är dags att ta fram kalendern och boka in årets roligaste träff. Den 10-11 september ses vi i Jönköping, för en helg fullspäckad med skate. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs, ung eller gammal, alla är välkomna! Det kommer bli ett kärt återseende och nya bekantskaper. No Limit kommer erbjuda gratis skateskola för dig som vill prova på. Dessutom blir det tävlingar för tjejer och HBTQ-personer. Mer information kommer här på vår hemsida inom kort.

Vi ses i Jönköping!

Skateboard – Inte bara för tjejer

Nu är det mer än ett år sedan No Limit fick upp tankarna kring att skapa en bok som skulle spegla den kvinnliga skateboardscenens historia och framväxt. Och nu kan vi stolt säga att materialet är färdigt. Boken heter ”Skateboard – Inte bara för tjejer” och är nu skickat till tryck!

Boken kommer att finnas på marknaden i september i samband med Bokmässan Göteborg, Så håll ögonen öppna!

Vi vill även passa på att tacka alla er som har hjälpt oss med det här projektet. Ni som har hjälpt till att bidra med text/foto-material, korrat, kommit med feedback, alla intervjuade och rent av alla er som bara har stöttat oss genom det här. Men framför allt stort tack till Studieförbundet vuxenskolan, Vi Unga & Reach for Change Sweden som har gått in ekonomiskt, Malin Blom som har formgivit boken, Ida Halling (www.idahalling.com) som tagit omslagsbilden & Dokument Press som hjälper oss att få ut boken.
Det ni gjort betyder enormt mycket för oss ska ni veta, Tack allihopa!!

Hoppas ni är lika peppade som vi i No Limit på att få se resultatet, vi ses på vår release!!