Carmen Le Duarte Walker

Carmenweb

Carmen Ă€r ett av vĂ„ra senaste tillskott inom No Limit. För tillfĂ€llet bor hon i Stockholm och jobbar pĂ„ gymkedjan Elixia. Utöver arbetet studerar hon till hĂ€lsa- och frisklivscoach med visionen om att en dag bli mentaltrĂ€nare och sports performance coach. TrĂ€ning och kost Ă€r alltsĂ„ ett stort intresse hos Carmen, vilket hon gĂ€rna delar med sina vĂ€nner. Detta har faktiskt resulterat i att det skapat en grupp med namnet MMM (mat, motion och motivation) med huvudfokuset i att trĂ€ffas och lĂ„tas inspireras av varandra. Det Ă€r inget snack om saken att hon har svĂ„rt att hĂ„lla sig sysslolös. Helst av allt vill hon ha minst ett projekt igĂ„ng och som Carmen sjĂ€lv skulle beskriva det ”Jag Ă€lskar att ha mĂ„nga bollar i luften sĂ„ att man blir helt utmattad i slutet av dagen, ThatÂŽs how I role”.

Vi Àr helt enkelt glada att fÄ ha med ett sÄ pass peppad och inspirerande inslag som Carmen i teamet.

 Kommentarer inaktiverade.