Carmen Le Duarte Walker

Carmenweb

Carmen är ett av våra senaste tillskott inom No Limit. För tillfället bor hon i Stockholm och jobbar på gymkedjan Elixia. Utöver arbetet studerar hon till hälsa- och frisklivscoach med visionen om att en dag bli mentaltränare och sports performance coach. Träning och kost är alltså ett stort intresse hos Carmen, vilket hon gärna delar med sina vänner. Detta har faktiskt resulterat i att det skapat en grupp med namnet MMM (mat, motion och motivation) med huvudfokuset i att träffas och låtas inspireras av varandra. Det är inget snack om saken att hon har svårt att hålla sig sysslolös. Helst av allt vill hon ha minst ett projekt igång och som Carmen själv skulle beskriva det ”Jag älskar att ha många bollar i luften så att man blir helt utmattad i slutet av dagen, That´s how I role”.

Vi är helt enkelt glada att få ha med ett så pass peppad och inspirerande inslag som Carmen i teamet.