Carmen Le Duarte Walker

Carmenweb

Carmen √§r ett av v√•ra senaste tillskott inom No Limit. F√∂r tillf√§llet bor hon i Stockholm och jobbar p√• gymkedjan Elixia. Ut√∂ver arbetet studerar hon till h√§lsa- och frisklivscoach med visionen om att en dag bli mentaltr√§nare och sports performance coach. Tr√§ning och kost √§r allts√• ett stort intresse hos Carmen, vilket hon g√§rna delar med sina v√§nner.¬†Detta har faktiskt resulterat i att det skapat en grupp med namnet MMM (mat, motion och motivation) med huvudfokuset i att tr√§ffas och l√•tas inspireras av varandra.¬†Det √§r inget snack om saken att hon har sv√•rt att h√•lla sig sysslol√∂s. Helst av allt vill hon ha minst ett projekt ig√•ng och som Carmen sj√§lv skulle beskriva det ”Jag √§lskar att ha m√•nga bollar i luften s√• att man blir helt utmattad i slutet av dagen, That¬īs how I role”.

Vi är helt enkelt glada att få ha med ett så pass peppad och inspirerande inslag som Carmen i teamet.

 Kommentarer inaktiverade.