Susannah Young

susannahweb

Foto: John Nordh

Skulle du skata med Susannah Young en solig dag pĂ„ hennes Ă€skade Gastelyckan i Lund skulle du förundras över hur det börjar klia i fingrarna av kreativitet, och hur dina tankar pĂ„verkas av nya idĂ©er och projekt. För det Ă€r förmĂ„gan hon besitter, att liksom sprudla av pepp och sprida ”nu bara gör vi..”-handlingskraften. Snart skulle du sitta dĂ€r pĂ„ knĂ€ och tillsammans med Sanna sĂ€tta stockrosfrön i jorden för att sedan skata omkring planteringarna med bredaste leendet. Eller sĂ„ skulle ni skata runt till en massa utstĂ€llningar dĂ€r hon skulle öppna dina ögon och inspirera med sin kunskap som master i Museologi.

Det syns pÄ Sannas otroliga teknik, trygghet och obefintliga rÀdsla pÄ skateboarden att hon Àr lite av en veteran. Hon har skatat sedan sent 90-tal och startskottet gick dÄ hon tyckte att det sÄg kul ut nÀr nÄgra hade en session under en bro i Norge.
Sanna Àr medgrundare av Lunds Skateboard och Konstförening, som stÀndigt arbetar ideellt och stenhÄrt för Gastelyckans överlevnad och frÄgan om att Lund ska bygga betongpark.
Hon Àr inte bara teamÄkare för No Limit, utan utgör en del av stommen i Tösabidarna i SkÄne och Äterkommer ofta till sitt team och vÀnner i Seattle dÀr hon har hÀlften av sina rötter.

LĂ€nkar:

Tösabidarna – http://tosabidarna.blogspot.se

Lunds skateboard- och konstförening – http://www.facebook.com/groups/lundskatekonst/?fref=ts

Gasteskate – http://gasteskate.blogspot.se

Skate Like a Girl – http://skatelikeagirl.com

 Kommentarer inaktiverade.