Planerar du att hålla något event, workshop, camp eller festival där No Limit vore en bra samarbetspart?

Vår vision är att skateboardkulturen ska vara lika tillgänglig för tjejer som för killar. Så ser det inte ut i dagsläget. Därför vill vi erbjuda hjälp att få igång tjejsatsningar inom skateboardkulturen om intresset finns att styra upp det inom er verksamhet.

 

Här kommer några alternativ:

  • Skatedemo/invigning av skateparker osv

No Limits kommer och håller en skatedemo med kvinnliga skateboardåkare för att inspirera tjejer och killar att åka skateboard. Vid invigning av skateparker/hallar/ytor kan No Limit ha med ett informationstält, uppvisning med efterföljande workshop för att inspirera, visa på kvinnliga förebilder och coacha de som vill lära sig åka skateboard.

  • Workshop/coachning

No Limit kommer och håller en workshop. Vi anpassar mängden coacher till gruppstorlek och kan i vissa delar av landet erbjuda skateboards och skydd.

  • Camp 

Vi har ett bra och tydligt upplägg som kommer med i läger-paketet. Det innefattar ett helgläger för tjejer där vi coachar tillsammans med lokala skatare. 3 dagar med workshops, tävlingar, mat, häng och massa pepp!

  • Föreläsning/utbildning 

No Limit erbjuder även föreläsningar där vi kan berätta om tidigare erfarenheter och erbjuda en metod som vi har tagit fram tillsammans med www.crossingboarders.se för att få igång ert jämställdhetsarbete. Läs mer på www.crossingboarders.se/aktionsmaterial

 

Detta var några av våra förslag, du har säkert massa egna förslag. Tveka inte att kontakta oss. Vi planerar tillsammans och kommer överens om en rimlig prissättning för samarbetet.

 

 

 

medlem

 

No Limit är en förening inom Vi Unga och vi arbetar ideellt. Men för att kunna genomföra vårt ändmål söker vi bidrag och behöver då medlemmar inom föreningen.

 

STÖD NO LIMIT FÖR ENDAST 20 KR!

Att stödja No Limits verksamhet kostar endast 20 kr per år. Medlemsavgiften betalar du antingen till någon i No Limits styrelse eller enligt nedan:

  1. För över 20 kr till No Limits kontonummer i Swedbank: 8156-2,913 261 272-3 och skriv ditt namn i meddelanderutan.
  2. Maila sedan följande info till info@nolimitskate.se
  •  fullständigt namn och adress
  •  personnummer
  •  e-mail