Planerar du att hÄlla nÄgot event, workshop, camp eller festival dÀr No Limit vore en bra samarbetspart?

VÄr vision Àr att skateboardkulturen ska vara lika tillgÀnglig för tjejer som för killar. SÄ ser det inte ut i dagslÀget. DÀrför vill vi erbjuda hjÀlp att fÄ igÄng tjejsatsningar inom skateboardkulturen om intresset finns att styra upp det inom er verksamhet.

 

HÀr kommer nÄgra alternativ:

  • Skatedemo/invigning av skateparker osv

No Limits kommer och hÄller en skatedemo med kvinnliga skateboardÄkare för att inspirera tjejer och killar att Äka skateboard. Vid invigning av skateparker/hallar/ytor kan No Limit ha med ett informationstÀlt, uppvisning med efterföljande workshop för att inspirera, visa pÄ kvinnliga förebilder och coacha de som vill lÀra sig Äka skateboard.

  • Workshop/coachning

No Limit kommer och hÄller en workshop. Vi anpassar mÀngden coacher till gruppstorlek och kan i vissa delar av landet erbjuda skateboards och skydd.

  • Camp 

Vi har ett bra och tydligt upplÀgg som kommer med i lÀger-paketet. Det innefattar ett helglÀger för tjejer dÀr vi coachar tillsammans med lokala skatare. 3 dagar med workshops, tÀvlingar, mat, hÀng och massa pepp!

  • FörelĂ€sning/utbildning 

No Limit erbjuder Àven förelÀsningar dÀr vi kan berÀtta om tidigare erfarenheter och erbjuda en metod som vi har tagit fram tillsammans med www.crossingboarders.se för att fÄ igÄng ert jÀmstÀlldhetsarbete. LÀs mer pÄ www.crossingboarders.se/aktionsmaterial

 

Detta var nÄgra av vÄra förslag, du har sÀkert massa egna förslag. Tveka inte att kontakta oss. Vi planerar tillsammans och kommer överens om en rimlig prissÀttning för samarbetet.

 

 

 

medlem

 

No Limit Àr en förening inom Vi Unga och vi arbetar ideellt. Men för att kunna genomföra vÄrt ÀndmÄl söker vi bidrag och behöver dÄ medlemmar inom föreningen.

 

STÖD NO LIMIT FÖR ENDAST 20 KR!

Att stödja No Limits verksamhet kostar endast 20 kr per Är. Medlemsavgiften betalar du antingen till nÄgon i No Limits styrelse eller enligt nedan:

  1. För över 20 kr till No Limits kontonummer i Swedbank: 8156-2,913 261 272-3 och skriv ditt namn i meddelanderutan.
  2. Maila sedan följande info till info@nolimitskate.se
  •  fullstĂ€ndigt namn och adress
  •  personnummer
  •  e-mail