SAMARBETE

Planerar du att hålla något event, workshop, camp eller festival där No Limit vore en bra samarbetspart?

Vår vision är att skateboardkulturen ska vara lika tillgänglig för tjejer som för killar. Så ser det inte ut i dagsläget. Därför vill vi erbjuda hjälp att få igång tjejsatsningar inom skateboardkulturen om intresset finns att styra upp det inom er verksamhet.

 

Här kommer några alternativ:

  • Skatedemo/invigning av skateparker osv

No Limits kommer och håller en skatedemo med kvinnliga skateboardåkare för att inspirera tjejer och killar att åka skateboard. Vid invigning av skateparker/hallar/ytor kan No Limit ha med ett informationstält, uppvisning med efterföljande workshop för att inspirera, visa på kvinnliga förebilder och coacha de som vill lära sig åka skateboard.

  • Workshop/coachning

No Limit kommer och håller en workshop. Vi anpassar mängden coacher till gruppstorlek och kan i vissa delar av landet erbjuda skateboards och skydd.

  • Camp 

Vi har ett bra och tydligt upplägg som kommer med i läger-paketet. Det innefattar ett helgläger för tjejer där vi coachar tillsammans med lokala skatare. 3 dagar med workshops, tävlingar, mat, häng och massa pepp!

  • Föreläsning/utbildning 

No Limit erbjuder även föreläsningar där vi kan berätta om tidigare erfarenheter och erbjuda en metod som vi har tagit fram tillsammans med www.crossingboarders.se för att få igång ert jämställdhetsarbete. Läs mer på www.crossingboarders.se/aktionsmaterial

 

Detta var några av våra förslag, du har säkert massa egna förslag. Tveka inte att kontakta oss. Vi planerar tillsammans och kommer överens om en rimlig prissättning för samarbetet.

 

medlem

 

No Limit är en ideell skateboardförening som jobbar för en mer jämställd skateboardscen. För att kunna genomföra vårt ändamål söker vi bidrag och behöver då medlemmar inom föreningen. Du kan välja att vara stödmedlem eller aktiv medlem.

 

BLI STÖDMEDLEM I NO LIMIT FÖR VALFRITT BELOPP;

Du kan stödja No Limits verksamhet på flera olika vis:
• Stödmedlem, swisha valfritt belopp för att supporta vårt ändamål.
• Engagera dig i No Limit, vi är öppna för peppiga personer som precis som oss vill få en mer jämställd skateboarescen.
• Bli medlem i föreningen genom event och skatesessions/skateskolor som vi arrangerar.

Ett medlemskap kostar endast 20 kr per år. För att bli medlem, följ några enkla steg:

  1. Swisha 20 kr till No Limits nummer:  123 480 34 09
    skriv ditt personnummer + e-mail i meddelandet.
  2. Fyll sen i medlemsansökan här, tar 30 sekunder:
    Klicka här ->>Medlemsansökan<<-