OM OSS

No Limit startades 2007 för att peppa fler tjejer att åka skateboard, trotsa samhället och se det som en självklarhet att fortsätta att åka. Ett annat mål var att i framtiden lägga ner föreningen i hopp om att skateboardscenen skulle bli mogen för att på egen hand inkludera fler. Vi är inte riktigt där än, MEN det har hänt mycket sen 2007 och många lokala föreningar har verkligen tagit tag i ”stafettpinnen” för en mer inkluderande skateboardscen! Idag är vi en handfull personer i styrelsen från Stockholm och Göteborg med mål att pusha där det behövs.
Häng med oss på Instagram och Facebook för att se vad som är på gång just nu! //Styrelsen

274287Foto: Jonatan Nylander

Vår Historia:

No Limit är ett skateboardcrew som har samlat några av Sveriges främsta skateboardåkande kvinnor.

No Limit bildades 2007 av Andrea Andersson Antunes, Anna Smideman, Ida Östensson och Katta Sterner, som arbetade och fortfarande arbetar lokalt för att peppa tjejer att åka skateboard. Deras syfte med No Limit var att sammanföra de lokala satsningarna och jobba nationellt tillsammans. Med starka viljor och hårt slit förde de samman Sveriges bästa skateboardåkande tjejer för att åka på turné. Det var Sveriges första skateboardturné någonsin med tjejer som bjöd på demo, skateskola och bbq. No Limit Tour 2008 resulterade även i Sveriges första skateboardfilm med tjejer, som går under samma titel. Sedan dess har antalet skateboardåkande tjejer ökat i hela Sverige.

Genom åren har vi varit över 26 personer i styrelsen från hela Sverige. Tillsammans har vi jobbat för att öppna upp skateboardkulturen så att det blir lika självklart för tjejer att åka skateboard som för killar.

HISTORISK TURNÉ


2010 gjorde No Limit ytterligare en historisk turné, nämligen Crossing Boarders Tour. Den här gången slog de ihop sig med kanadensiska Skirtboarders. Det var världens första utbyte mellan två kvinnliga skateboardteam från olika länder. Två veckors turné i Kanada följdes av ytterligare två veckor i Sverige. Allt för att belysa tjejerna i skateboardkulturen.

Följ oss även på:

i f

och vår maskot:

ollga-1

Samarbetspartner: